Omdat recruitement beter, leuker en goedkoper kan.

Recruitment as a Service als oplossing voor jouw recruitment vraagstukken

Recruitment as a Service (Raas)

Door te werken met een vaste vergoeding voor onze recruitmentservice ben je bij ons altijd verzekerd van optimale aandacht voor jullie openstaande vacatures. In tegenstelling tot traditionele recruitmentpartijen hebben wij geen commercieel belang bij de mensen die wij werven en selecteren, maar enkel bij de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor zijn wij onafhankelijk in ons oordeel naar kandidaten toe en maakt het voor ons ook geen verschil of je de door ons geworven kandidaten gelijk een contract wilt aanbieden, of eerst een poosje (tegen kostprijs) als uitzendkracht wilt inzetten via onze backofficepartner. Je hebt bij ons dus altijd de keuze. Wel zo handig

 

Simpelweg goedkoper

De recruiters van Workselect werken als zelfsturende professionals op locatie en vanuit huis. Hierdoor kunnen wij de kosten voor onze recruitment dienstverlening laag houden en zorgt ons businessmodel er voor dat we geen variabelen hoeven door te berekenen in onze kostprijs. Daarnaast hebben wij de beschikking over een eigen backoffice, die tegen kostprijs uitzendcontracten kan faciliteren mocht dat nodig zijn. In aanvulling op onze eigen dienstverlening en om kostenbesparend te werken, beschikken wij over diverse partnerships waardoor onze klanten tegen aanzienlijke kortingen gebruik kunnen maken van aanvullende uitzend- en recruitment dienstverlening.

 

Rust op de werkvloer

Onze recruiters werken als verlengstuk van jouw bedrijf en kijken altijd vooruit. Ze zoeken niet alleen naar kandidaten op het moment dat de vacature ontstaat, maar blijven doorlopend in contact met interessante kandidaten voor jouw bedrijf. Hierdoor is de oplossing vaak al gevonden voordat er een probleem ontstaat. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het contact met de kandidaten en verzorgen onze recruiters de kennismaking en rondleiding bij jouw bedrijf. Zo hebben jij en jouw collega's tijd voor andere belangrijke zaken.