Productiemedewerker Brood

Aantal uren: 24 - 40 uur per week
Salaris: €13,27 bruto per uur
Plaats: Emmen
Sector: Voedingsmiddelenindustrie

Contact

Gerco Flens

Tel: 0528 – 202 856
Mail: info@workselect.nl

Vacture bakkerij ploegen

Flemmings B.V. Emmen

Flemmings B.V. is groeiende en daarom zijn wij op zoek naar een drietal gemotiveerde productiemedewerkers Ben jij op zoek naar een vaste werkplek voor onbepaalde tijd en ben je tenminste 24 tot 40 uur per week inzetbaar? Lees dan snel verder en reageer!

Werkzaamheden
Bij Flemmings willen we graag dat jij de werkzaamheden (inpakken, invoeren, verdelen e.d.) uitvoert waar jij jezelf het prettigst bij voelt. De eerste periode bij Vleems bestaat daarom voornamelijk uit het ontdekken van de verschillende productielijnen, zodat jij weet waar jouw talenten liggen en je ook op meerdere lijnen in te zetten bent op het moment dat de situatie daarom vraagt. Als de inwerkperiode van beide kanten goed bevalt en we van jou weten welke werkzaamheden je het leukst vind om te doen wordt je vast onderdeel van je eigen team en kan je hier voor jaren aan de slag.

Functie-eisen
Bij Flemmings krijgt iedereen die wil werken de kans om zichzelf te laten zien en is er niet meer nodig dan een goede motivatie en voldoende gezond lijf om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.
Wij bieden
Voor iedereen die gemotiveerd is om te werken en minimaal 24 uur per week beschikbaar is er een plek in de dagdienst. De werktijden zijn als volgt:

Dagdienst:
- 7.30 uur t/m 17.00 uur
- 8:15 uur t/m 17:00 uur

Meer info
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Gerco Flens. Wil je gelijk solliciteren? Mail dan jouw CV naar g.flens@flemmingsnl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.