60928c3619a12536282212

Flemmings B.V. 

Klant: Flemmings B.V. te Emmen
Sector: Voedingsmiddelenindustrie
Opdracht: Flexpool van ca. 20 productiekrachten op pijl houden
Gerealiseerde besparing: € 90.000,00 (2022)

De klant
Iedereen die wel eens winkelt bij de Jumbo, Albert Heijn of de Boni is de producten van Flemmings B.V. uit Emmen wel een keer tegengekomen. Zeker onder het jongere publiek in de leeftijd tot 30 jaar vinden de broodjes hamburger- , frikandel en hotdog van het merk Flemmings gretig aftrek. Even opwarmen in de magnetron en je hebt binnen no time een lekkere warme snack.

De behoefte
Op de productielocatie in Emmen worden er dagelijks ca. 180.000 broodjes verwerkt die hun weg vinden naar de supermarkten in Nederland en de EU. Om de productiecapaciteit op pijl te houden en flexibel in te kunnen spelen op veranderingen maakt Flemmings veelvuldig gebruik van uitzendkrachten die de broodjes samenstellen, verpakken en inpakken. Gemiddeld worden er 20 uitzendkrachten per week ingezet die op basis van hun beschikbaarheid worden ingepland op de verschillende productielijnen.

Onze oplossing
Waar er in het verleden veelvuldig gebruik gemaakt werd van een regionaal uitzendbureau, werkt onze recruiter al sinds 2019 een aantal dagdelen zelfstandig op locatie bij Flemmings B.V. en voorzien wij naast de werving en selectie in de gehele introductie en onboarding van alle kandidaten. Daarnaast faciliteren wij tegelijkertijd in de behoefte aan een flexibel personeelsbestand door onze tegen kostprijs ingerichte backoffice voor uitzendcontracten. Daarmee biedt Workselect een vergelijkbaar, zo niet beter alternatief dat niet alleen een stuk goedkoper is ingericht, maar ook stukje rust brengt op de werkvloer.

Meer info?
Wil je meer informatie? Kijk gerust even verder op onze website of neem direct contact op met Gerco Flens – Oprichter Workselect Recruitment Solutions