Logo Ruma1

HOOGEVEEN - 10 februari 2023

"Je ziet het pas als je het doorhebt" zei de legendarische Johan Cruijff ooit eens tegen een groep zogenaamde voetbalkenners. In zekere zin ook een quote die goed bij onze dienstverlening past. Als je eenmaal doorhebt wat onze dienstverlening voor jouw bedrijf kan betekenen wil je als het goed is niet anders meer.

Gelukkig werkt er bij Ruma Rubber B.V. in Hoogeveen een slimme HR Manager, in de persoon van Sandra Paasman, die niet lang nodig had om te begrijpen dat onze recruitmentservice niet alleen een stuk voordeliger is ingericht dan traditionele recruitmentpartijen, maar dat onze aanwezigheid ook een bijdrage levert in een stukje rust op de werkvloer en de kwaliteit van de aangeboden kandidaten.

Inmiddels zijn we krap drie weken onderweg in onze samenwerking en is het eerste resultaat al een feit. Komende maandag begint Gerben aan zijn nieuwe baan als Technisch Productiemedewerker bij Ruma op de afdeling walsbekleding. We gaan er vanuit dit het startschot is van een langdurige samenwerking tussen Workselect en Ruma Rubber B.V.

Businesscase:
Aantal vacatures
: ca. 12 per jaar (lbo, mbo en hbo vacatures)
Wervingsstrategie: extern (uitzenden en werving & selectie)
Extra kosten externe werving: €100.000 - €120.000 per jaar
Onze doelstelling: een besparing tussen de 50% en 70% per jaar