Logo Vers Nederkand bewerkt3

Vers Nederland

Klant: Vers Nederland - Schoonebeek
Sector:
Voedingsmiddelenindustrie
Opdracht:
ca. 5 vacatures per jaar
Gerealiseerde besparing:
ca. € 30.000,00 (2022)

De klant
Vers Nederland in Schoonebeek is al jaren een bekende naam is in de wereld van de voorgesneden groentes. De kans is zelfs vrij groot dat jij bij het eten van een salade of groentepakket gewoon in Schoonebeek verwerkte groentes op je bord hebt gehad. Dagelijks vinden duizenden kilo’s voorgesneden groentes hun weg naar de grootste merken in het Nederlandse supermarkt schap.

De behoefte
Vers Nederland is groeiende. Waar er begin 2021 nog gewerkt werd met een vaste ploeg van 8 mensen in de productie, is het personeelsbestand inmiddels uitgegroeid naar 12 productiekrachten. In 2023 is het de bedoeling de productiecapaciteit nog verder op te schroeven. Tot en met april 2021 was Vers Nederland altijd afhankelijk van uitzendbureaus voor de instroom van nieuw personeel en het opvangen van het verloop. Een doeltreffende, maar wel een dure oplossing aangezien ze nieuwe mensen het liefst zelf een contract aanbieden.

Onze oplossing
In april 2021 zijn we van start gegaan met onze (hybride) recruitmentservice en verzorgen wij voor een vast bedrag per maand de werving en selectie van kandidaten, maar organiseren wij op locatie ook de eerste kennismaking en rondleiding op de werkvloer. Hierdoor nemen wij Vers Nederland een stukje werk uit handen en kunnen zij de door ons aangedragen kandidaten gelijk een contract aanbieden. Een besparing van meer dan € 7,50 per uur ten opzichte van de goedkoopste uitzendaanbieder. Win, win.

Meer info?
Wil je meer informatie? Kijk gerust even verder op onze website of neem direct contact op met onze Recruitment Business Partner Gerco Flens:

Telefoonnummer: 0528 – 202 856
Mailadres: info@workselect.nl