Technisch Productiemedewerker

Aantal uren: 38 - 40 uur per week
Salaris: €2100 - €2500
Plaats: Hoogeveen
Sector: Productie

Contact

Gerco Flens

Tel: 0528 – 202 856
Mail: info@workselect.nl

IMG_4713

Ruma Rubber B.V. - Hoogeveen

Rubber is misschien wel één van de meest veelzijdige en flexibele grondstoffen ter wereld. Je kan er letterlijk alle kanten mee op en dat is ook gelijk het mooie aan het werken bij Ruma. Als productiemedewerker bij Ruma is geen dag hetzelfde en heeft iedere klant zijn eigen wensen en specificaties. Voor onze afdeling Products zijn wij op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker die net zo veelzijdig is als het Rubber waar wij mee werken.

Omschrijving

Als productiemedewerker binnen Ruma Products hou jij je bezig met het ‘bekleden’ van pijpleiding die gebruikt worden in de olie- en gas industrie. Dit doen we met speciaal ontwikkeld rubber, waardoor onze klanten het gas of olie makkelijker uit de grond kunnen halen. Een belangrijke taak, waarbij jouw werkzaamheden de kwaliteit van het eindproduct bepaalt. Na een gedegen inwerkperiode ben jij zelf verantwoordelijk voor het juist het instellen, bedienen, ombouwen van de machines en voer je kwaliteitscontroles uit om er zeker van te zijn dat ons product aan de eisen van onze klanten voldoet.

Het werk wordt verricht in dagdiensten van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 15.30 uur.

Ons ideaal profiel 

Bij voorkeur heb je ervaring binnen een (technische) productie omgeving en steek je graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heb je een zorgvuldige werkhouding en ben je punctueel. Daarnaast beschik je minimaal over:

  • Een opleiding op LBO/MBO 2 niveau
  • Een goede fysieke fitheid

Wat wij jou bieden 

Een gezellige groep collega’s binnen een bedrijf met een actieve personeelsvereniging.

  • Een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een marktconform basissalaris 24 vakantiedagen en 11,5 ATV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
  • Een pensioenregeling op basis van de CAO voor de Kunststof-, Rubber- en Lijmindustrie

Meer info
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Gerco Flens. Wil je gelijk solliciteren? Mail dan jouw CV naar g.flens@workselect.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.